Welkom!

Wij zijn RadioJust4U!
Het station met de lekkerste muziek vanaf de 80's tot NU, en dat allemaal JustForYou!

POWERPLAY

DJ/producer Sam Feldt heeft een nieuwe single ‘Stronger’ uitgebracht, waarop hij samenwerkt met Amerikaanse singer/songwriter Kesha. Op ‘Stronger’ worden het zwoele productiegeluid van Feldt en zijn onmiskenbare pop ‘hooks’ gecombineerd met Kesha’s ontroerende en unieke zangtalent.

Sinds de lockdown heeft Sam Feldt zich meer op de achtergrond bewogen. Na de release van zijn laatste EP ‘Home Sweet Home’ – zijn ode aan het leven thuis – kon hij de gebeurtenissen van het jaar verwerken en zich voorbereiden op 2021. Om zijn hoofd volledig leeg te kunnen maken, aan nieuwe muziek te werken en een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te kunnen plannen, besloot hij tijdelijk een social media black-out aan te gaan. De eerste drie weken van dit jaar heeft hij op geen enkel platform iets gepost of gedeeld.

Niemand minder dan Kesha levert een belangrijke bijdrage aan ‘Stronger’. De veelgeprezen Amerikaanse popster, zangeres en songwriter is bekend door haar hits als ‘Tik Tok’, ‘Die Young’ en ‘Praying’, haar meest recente album ‘High Road’, het GRAMMY-genomineerde ‘Rainbow’ en haar onlangs gelanceerde Kesha And The Creepies-podcast. Kesha verzorgt niet alleen een vocale bijdrage, ze is ook mede-componist. Terwijl het nummer wordt gedragen door zachte gitaarlicks, percussie en warme synth-akkoorden, is haar kenmerkende zang de stuwende kracht die de hoopvolle boodschap van ‘Stronger’ tot leven brengt.

Sam Feldt: “Voor mij gaat ‘Stronger’ over een nieuw begin – over een sterker persoon worden in moeilijke tijden. Zo heb ik zelf bijvoorbeeld een pauze ingelast op mijn social media sinds de start van dit nieuwe jaar. Hierdoor kon ik me concentreren op het volgende hoofdstuk dat ik met mijn muziek wil schrijven. Ik denk dat deze samenwerking met popicoon Kesha de toon perfect zet. Ik kan niet wachten om de wereld te laten zien wat ik in petto heb voor 2021 – dit jaar wordt heel speciaal.” 

DEEL DEZE PAGINA!